SalineWater

SalineWater

SalineWater

subscribers

Megérkezett az "ukrán" menekültek első hulláma, akik valójában Ukrajnában tanuló indiaiak és afrikaiak.

Sharyl Attkinson, a CBS News volt újságírójának TED előadása a dezinformációról

A film készítőinek a küldetése: Elvezetni az embereket az igazságra, és arra ösztönözni őket, hogy maguk is küzdjenek az igazságért.

Köszönjük a feliratozást : angelikamihalik.com

A több mint 2 millió követővel rendelkező szabadságharcos JP Sears mentőmellényes videójának folytatása.

A francia Pasteur intézet Virologiai részleg igazgatója 1972-2000 között, Francia Becsületrend, Feisal díj, Japán nagydíj, Asturias díj, Gairdner díj, Lasker díj, stb....

me néhány tanúvallomás a szülőktől, akik elvesztették gyermekeiket a COVID-19 oltások miatt. A hivatalos médiában elhallgatják a hangjukat. Forrás:
https://healthimpactnews.com/2021/sudden-deaths-of-children-under-the-age-of-12-start-surfacing-after-covid-19-shots-approved-for-this-age-group/

Annyira üresek a kórházak, hogy krízisszereplőket kell felvenni... és még szerződést is kötnek velük... de a média nem fog beszámolni a saját hazugságaikról... az emberek dolga, hogy terjesszék az igazságot.

.. oszd meg mindenhol...

. Az FDA ( Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal) tehát követelte, hogy tárják ezt fel! Ezért elrendelték, hogy mostantól havonta ötszáz dokumentumot kell nyilvánosságra hozzanak! Most kijöttek az elsők! És ti már nyilván ismeritek, de a nézők még talán nem! És ott azt mondják az elsőkre, hogy az, hogy e termék miként nem került le a polcról az egy rejtély! És most csak a tanulmányról beszélünk, aminek még nincs is vége! 2.000 embert foglat magában a tanulmány! 1.227 halálos áldozat csak februárig! Februárig! Ha az oltások által kiváltott 42.000 résztvevő körében fellépő mellékhatást megvizsgáljuk, leesik az állunk! Ami még szörnyűbb! A feljegyezett mellékhatásokból 1:37 arányban halálos kimenetelű! 1:37 arányban halálos! Ez őrületes!

SHOW MORE

Created 1 year, 5 months ago.

48 videos

Category None