Wolfcanislupus

Ako vas zanima možete pratiti grupu "Chemtrails Croatia" na Telegram app, a možete i aktivno sudjelovati na razne načine.

Američki FDA priznaje da Gardasil (cjepivo protiv humanog papiloma virusa - HPV) može izazvati rak.

Ovaj video je skraćen na 32 minute. Cijela emisija traje skoro tri sata. Tko želi može pogledati cijelu emisiju. https://banned.video/watch?id=62a7eadd9bd5ff1cfae20ff4

https://www.infowars.com/posts/watch-doctor-shocked-by-epidemic-of-mysterious-clots-found-in-suddenly-deceased-vaccinated-adults/ Prilično je interesantno.
Mike Adams donosi svoj mikroskop u studio i ispituje čudno tkivo nalik gumenoj vrpci uklonjeno s leševa za koje se čini da su napravljeni da rastu unutar tijela. Također, liječnik koji želi ostati anoniman opisuje sastav i karakteristike ovih novootkrivenih ugrušaka tkiva koji se pojavljuju kod žrtava SADS-a (sindrom iznenadne smrti odraslih). Nakon toga, Mikeu Adamsu se pridružuje Richard Hirschman, pogrebnik koji je pronašao nebrojene količine ugrušaka u krvi leševa NAKON što je cjepivo protiv COVID-a distribuirano i dato javnosti. Dr. Jane Ruby raspravlja o tome kako se ti ugrušci formiraju samosastavljajućim nanočesticama koje se primjenjuju u cjepivima protiv COVID-a.
Video nažalost nema titlove ali čak ako ne znate ni riječ engleskog vidjet ćete i shvatiti o čemu se radi.

Zastupnik Marin Miletić, novi video iz HR Sabora. Istina izlazi na svjetlo dana. Mislim da neće proći još puno vremena i glavni mediji će izvještavati o svemu o čemu su šutjeli protekle dvije i pol godine.

Cijepljenje protiv majmunskih boginja je počelo u Kanadi.

Bill Gates progledao i otkrio ono što odavno znamo. Svi koji su povjerovali u službeni narativ, osjećaju li se bar malo glupo? Vjerojatno ne jer nisu bitne činjenice, bitno je da oni ne ispadnu glupi sami sebi.

Zbrka u glavi (nije bolest samo ono što boli).

Ovaj video je star oko 3 mjeseca, možda ste ga vidjeli. S obzirom da se mnogi još uvijek navijački postavljaju za jednu ili drugu stranu iako o Ukrajini nemaju pojma, ipak sam ga odlučio objaviti na kanalu.

Prof. Deniza Marasović, savjet roditeljima.

Umjesto da nahrane gladne u Africi, evo čime se oni bave.

Većina nas je cijepila djecu protiv raznih bolesti vjerujući struci. Nismo propitkivali ni istraživali. Povjerenje u liječnike je zapravo bilo ogromno. Na sreću većina djece nije imala loših posljedica nakon cijepljenja. Bar ne onih vidljivih. Neki su roditelji nažalost na teži način naučili da liječnici koji im cijepe djecu o tim cjepivima nemaju pojma. O cjepivima ne znaju ništa više od prosječne osobe koja uopće nije medicinske struke. Ovaj film traje sat i 48 minuta. Preporučam svima da ga pogledaju i istražuju dalje. Kad se radi o djeci imamo pravo odlučiti po vlastitoj savjesti i vlastitom znanju ali nemamo pravo biti neinformirani.

Kao što možete pročitati u komentarima, ovaj video je izrezivan i spajan tako da Albert Bourla ipak ovo nije rekao. Ja sam ovaj put nasjeo. Tko god to radi čini štetu jer onda ljudi ne vjeruju ni onome što je istina.

Govor premijera Malezije na internacionalnoj konferenciji od 9.3.2015. godine o Novom svjetskom poretku.

Chris Sky
Kako se sad osjećaju doktori, znanstvenici, sportaši....koji su podlegli propagandi ? Chris Sky je ispao pametniji od njih.

Sunce stoji iza klimatskih promjena. Nikakav CO2. Ako ne prođete eko test s automobilom na tehničkom pregledu, znajte da prave budalu od vas.

Link za cijeli video: https://archive.org/embed/derklimaschwindel

Dr. Malone o majmunskim boginjama. Tko je dr. Robert Malone već znate. Upoznali smo ga dobro u vezi korone. U Sloveniji se prvi slučaj majmunskih boginja već dogodio. Kad kod nas objave prvi slučaj i krenu sa zastrašivanjem, dr. Malonea pratite. Ako je netko kvalificiran govoriti o cjepivima i o virusima onda je to on.

Schwab i Harari, dva "genijalca".

Sličan video je već na kanalu ali s obzirom da Marc van Ranst nakon svinjske gripe i korone radi istu stvar i s majmunskim boginjama, oni koji nisu neka pogledaju kako on to stvara paniku. Sve proučavajte sami i informirajte se. Ne vjerujte nikome osim sebi. Na jesen vjerojatno kreće "cirkus" veći i jači od korona "cirkusa".

SHOW MORE

Created 7 months, 2 weeks ago.

288 videos

Category None